Üdvözöljük, kedves Vendégünk!    Bejelentkezés   Regisztráció

A Solidea webáruház használata2013-06-14

A Solidea webáruházat úgy építettük fel, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást.

Böngészés

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával ezen cikkek azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldalon található menü segít a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes listát kap a termékekről. Innen választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes leírás is található, illetve itt teheti kosarába a terméket.

Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább. A további böngészés során a kosárba helyezett termék(ek) nem vesznek el. A kosara tartalmát az oldal bal oszlopában található Kosár-ban folyamatosan láthatja.

Keresési lehetőségek

A GYORSKERESÉS funkcióval megkönnyítheti a kiválasztást és a vásárlást. A kereső mezőbe beírhat egy szót, vagy szótöredéket amit a kereső a termékek megnevezésében, azonosítójában, tulajdonságaiban és a termékleírásban keres majd.

Regisztráció

A Solidea webáruházba a regisztráció gombra klikkelve regisztrálhatja magát. A regisztráció során kapott adatlapokat értelemszerűen kell kitölteni. A regisztráció során megadott adatok (név, címek) a későbbiekben a Saját profil menüpontban bármikor változtatható, törölhető és bővíthető. A webshop regisztráció csak érvényes e-mail címre küldött aktiválás után válik aktívvá. A sikeres regisztrációról a regisztráció során megadott e-mail címre küldünk visszajelzést, melyben megküldjük a regisztráció aktiválásához szükséges adatokat.

Rendelés

Érvényes rendelést Ön csak aktív regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat le. A regisztráció során az adatlapokat értelemszerűen kell kitölteni. Természetesen van lehetőség eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket. Itt választhat fizetési és szállítási módot. díjat.

Ha a szállítással vagy számlázással kapcsolatosan egyedi igényei vannak (pl. a számlát ne a csomaggal együtt küldjük) azokat a rendelés leadásánál a megjegyzés rovatba írja.

Fontos: A megrendelés elküldésekor a vásárló csak a vásárlási szándékát jelzi a szállító felé, a megrendelés csak a Női Egészség Centrum Kft. rendelés visszaigazolása után válik a PTK szerinti polgárjogi szerződéssé (vásárlás). A különböző régió- és böngésző beállításokból eredő áreltérések miatt a Női Egészség Centrum Kft. semmilyen felelősséget nem vállal. Amikor Ön webáruházunkban vásárol a rendelés gomb megnyomásával nyilatkozik arról, hogy ezeket a feltételeket tudomásul veszi és azokat az árakat tekinti mérvadónak ami a Solidea webáruház rendelés visszaigazoló e-mailében szerepel. Természetesen ha a visszaigazoló e-mailben leírtakkal nem ért egyet, a rendelésének törlését, módosítását 8 munkanapon belül bármikor indoklás nélkül kérheti.

Kedvezmények - kuponok

Ha rendelkezel olyan kedvezmény kuponnal, vagy kóddal ami az Interneten is beváltható, akkor annak azonosítószámát írd be a megjegyzés rovatba.

A ilyen típusú kedvezményeket csak munkatársunk rendelés visszaigazolása után írjuk jóvá, így ezek a kedvezmények a megrendelés elküldésekor még nem jelennek meg a végösszegben.

Áruátvétel

A termékek kézbesítése történhet postai utánvétel útján, melyhez fizetéskor a "postai utánvéttel" kapcsoló megjelölése szükséges, vagy személyesen is átvehetőek mintaboltunkban (Amoena Női Egészség Centrum Szaküzlet, 1042 Budapest József Attila u. 79/81).

Reméljük hamarosan Internetes vásárlóink között köszönthetünk
Üdvözlettel a Solidea csapata

Méret kereső
méret: szín:
termék:
keresés
A kosarad üres
Információk