Üdvözöljük, kedves Vendégünk!    Bejelentkezés   Regisztráció

A Solidea mikromasszázs rendszere

A cellulit keletkezése nem egy okra vezethető vissza. Kialakulását genetikai és hormonális tényezők befolyásolják. Bizonyos szokásminták is előidézhetik vagy ronthatják a test szépségének állapotát, úgymint az elégtelen keringés, a mozgásszegény életmód, a helytelen diéta, a folyadékhiány, a dohányzás, az alkohol fogyasztás, a magas sarkú cipők és a szűk fehérnemű használata. Ezek mind befolyásolják a nyirok és a vérplazma áramlását, amelyek a meggyengült és elzáródó hajszálerekből kilépve felgyülemlenek a zsírszövetben. Ennek eredményeként a mikrokeringés fokozatosan lassul, a cellulit pedig a bőr alatt kezdetben mikrocsomócskákat, majd pedig nagyobb méretű, egyenetlen felületet képező "gyöngyöket" hoz létre, rendszerint a has, a csípő, és a fenék területén.

A cellulit csökkenthető célzott tornagyakorlatokkal, kiegyensúlyozott diétával, és megfelelő kezelések alkalmazásával. A SOLIDEA a tornagyakorlatokon és az egészséges diétán felül a szabadalmaztatott és klinikailag tesztelt MICROMASSAGE rendszert ajánlja.

A SOLIDEA MICROMASSAGE termékeiben használt szabadalmaztatott háromdimenziós bordázott MICROMASSAGE anyagával a mindennapi testmozdulatokat használva, stimulálja a bőrt és a bőr alatti zsírszövetet, fokozza a cellulit által gátolt hajszálerek keringését, elősegíti a nyirokáramlást, amelynek pangása okozza a kellemetlen narancsbőr tünetet. Ez a hatékony masszázs és keringésélénkítő kompressziós hatás teljességgel elismert narancsbőr kezelés.

További előnyös tulajdonsága, hogy megelőzi az ödéma kialakulását a lábakban, kedvezve ezzel a felgyülemlett folyadékok eltávozásának.

A magic mikromasszázs rendszerA magic mikromasszázs rendszer

Klinikai tesztek bizonyítják, hogy a MICROMASSAGE hatású harisnyanadrágok viselése gyors eredményt hoz a bőr tónusának javulásában és hatékonyan csökkenti a narancsbőr effektust.

A mikromasszázst előidéző hatás ábrázolása a bőr alatt képződő cellulitréteg átalakítására és a mikrokeringés élénkítésére, valamint a szövés irányának kialakítása a nyirokutak irányának megfelelően.

A magic mikromasszázs rendszerA magic mikromasszázs rendszerA magic mikromasszázs rendszer
Méret kereső
méret: szín:
termék:
keresés
A kosarad üres
Információk