Üdvözöljük, kedves Vendégünk!    Bejelentkezés   Regisztráció

A Solidea ezüst ionos Bacteriostatic szálja

A bacteriostatic szál

Az ezüst higéniai erejét már a rómaiak is felfedezték és előszeretettel használták minden nap. A legújabb kutatások azt bizonyították, hogy ha a bőrünket befedjük (mondjuk egy harisnyával), akkor a bőrön, velünk szimbiózisban élő baktériumok elszaporodnak. A SOLIDEA erre a problémára a Meryl Skinlife bacteriostatic szálat használja, amely ezüst ionok segítségével természetes szinten tartja (a normál bőrnek megfelelően) a bőr baktériumflóráját.

Az izzadság eredetileg szagtalan. Azonban ha a bőrünkön lévő baktériumokkal érintkezik, zsírsav termelődik, amely kellemetlen szagot eredményez. Az ezüst emberemlékezet óta ismert antibakterális hatásáról, és ezt az előnyt használja fel a SOLIDEA a ezüstionokkal kezelt anyagaiban. A nanométerű ezüstionok molekuláris szinten hatolnak be a szövetek szálaiba és teljes hatékonysággal higiénikussá teszik a kezelt anyagot.

Az ezüstion igen lassan és folyamatosan szabadul fel az anyagból, és elpusztítja a baktériumokat. Baktériumok nélkül, pedig az izzadság szagtalan marad.

A tiszta ezüst hatását dermatológiai tesztek bizonyítják, a SOLIDEA anyagaiban felhasznált ezüst nincs negatív hatással az emberi bőrre, viszont a bőr baktérium egyensúlyát folyamatosan a természetes szinten tartja, megakadályozza elszaporodásukat.

Az ezüstionos szál természetes hatása szükségtelenné teszi agresszív, a bőrt is károsító vegyszerek alkalmazását a baktériumok elszaporodásának megfékezésére.

Ezt a hatást a termékek teljes viselése alatt garantáljuk. Tapasztalni fogja, hogy mindvégig friss és tiszta érzést ad a bőrének, aminek köszönhetően a kellemetlen illatok egyáltalán nem alakulnak ki!

Az ezüst ionok élettartama
Méret kereső
méret: szín:
termék:
keresés
A kosarad üres
Információk