Short Fresh Strong Corsaro Long Wendy Red wave Silhouette mérettáblázat

solidea-short-fresh-strong-corsaro-long-wendy

Home > Shop > Silver Wave Fresh ~ mikromasszázs short

Silver Wave Fresh

mikromasszázs short

9 990 Ft

Szállítási költség: 1290 - 1 990 Ftházhoz előre fizetéssel: 1 590 Ft
házhoz utánvéttel: 1 990 Ft
csomagpont előre fizetéssel:
1 290 Ft-tól

Mérettáblázat

Mikromasszázs rövid nadrág narancsbőr ellen és  nyirokkeringés élénkítő hatással. A fitnesz célokra is használt nadrág-harisnya háromdimenziós belső szövésű, ezüst-ionos Meryl szálas szövetből készült. Használatával vegyszermentesen, egyszerűen és gazdaságosan szabadulhat meg a narancsbőr tünetektől. Kényelmes ruha alatti viselet, a fenék, has, csípő és comb környékén található narancsbőr kezelésére. Anatómiai kompresszió erősíti a mikromasszázs hatást, és egyúttal alakformáló, karcsúsító hatást is nyújt.

A combközépig érő bordázott alakformáló mikromasszázs kompressziós nadrágharisnya aktív mozgás közben nyirokkeringést élénkít és teljes értékű kezelést biztosít narancsbőr ellen.

Viselése közben a bőr száraz marad a A Solidea ezüst ionos Bacteriostatic szálja köszönhetően. Kiválóan alkalmas általános mindennapi viseletre és sport- szabadidős tevékenységekre.A nyirokkeringés élénkítése egyúttal méregtelenítése folyamatokat is elindít, ezért fontos több ásványvizet fogyasztani a viselés alatt. Nadrág alatt is viselhető, a vékony anyag miatt észrevétlen.