Üdvözöljük, kedves Vendégünk!    Bejelentkezés   Regisztráció

Praktikus tanácsok a SOLIDEA harisnyák vásárlásához

A SOLIDEA harisnyák internetes vásárlása hasonlóan az összes ruhadarab vásárlásához, első próbálkozásra a pontos méret és szín kiválasztása miatt nagyon nehéz feladatnak látszik. Ezt mi is tudjuk ezért szeretnénk néhány hasznos tanácsot adni a kiválasztáshoz és vásárláshoz.

Ha már sikerült kiválasztanod azt a terméket amit szeretnél, nincs más dolgod mint kiválasztani a méreted és a harisnya színét.

Méret választás

A méret kiválasztásához segítséget nyújt a termékeknél található méret- és csípőméret táblázat. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a testi adottságok miatt a csípőméret is nagyon fontos, ezért a két táblázat méretének alapján próbáld meghatározni a saját méreted. Próbáld pontosan lemérni a csípőméreted, mert ez a harisnya kényelmes viseléséhez elengedhetetlen.

Ha a méret és csípőméret táblázatban az adataid alapján meghatározott méretek mindkét táblázatban ugyan azt a méretet javasolják, akkor a kapott méretet bátran megrendelheted.

Ha a méret és/vagy csípőméret táblázatban az adataid alapján meghatározott méretek határesetet mutatnak, inkább a nagyobb méretet válaszd.

Ha a méret és csípőméret táblázatban az adataid alapján meghatározott méretek eltérnek egymástól, akkor a csípőméret táblázatban meghatározott méretet javasoljuk.

Színválasztás

A harisnyák rendelhető színeit a termékek adatlapján láthatod és választhatod ki. A képernyőn megjelenő színek nem teljesen valósághűek!

Ha az instrukcióink után továbbra is bizonytalan vagy a méreted vagy a színválasztással kapcsolatban keress fel bennünket és érdeklődj munkatársunknál a ITT, vagy munkaidőben a +36 70 384 45 45-ös telefonszámon.

Méret kereső
méret: szín:
termék:
keresés
A kosarad üres
Információk