Üdvözöljük, kedves Vendégünk!    Bejelentkezés   Regisztráció

A narancsbőrről

Cellulit – narancsbőr

A narancsbőr tünet ma már annyira általános, hogy bizonyos felmérések szerint 100-ból 90 nő érintett benne.

A cellulit nem egyetlen okra vezethető vissza, több életmódbeli, örökletes és hormonális hatás következményeként alakulhat ki. Az életmódbeli okok közé sorolható az ülőmunka, a keringés válatozása, nem megfelelő táplálkozás, elégtelen és nem minőségi folyadékbevitel, dohányzás, és alkohol fogyasztás, szűk ruházat vagy magas sarkú cipők rendszeres használata. A mikrokeringésünkben fellépő zavarok következtében a vérplazma és a nyirok a meggyengült és elzáródó kapillárisokból kilépve felgyülemlik és stagnál a felületi zsírszövetekben, ennek következtében a mikrokeringés fokozatosan lassul, a cellulit pedig bőr alatti mikro-csomócskákat majd nagyobb méretű, egyenetlen felületet képező „göröngyöket” hoz létre tipikusan a has, a csípő, a comb és a fenék területén.

A Solidea által szabadalmaztatott mikromasszázs és keringésélénkítő kompressziós hatás kombinációja teljességgel elismert cellulit-kontroll kezelés. A háromdimenziós hullámszövött anyag hatékonyságát klinikai tesztek bizonyítják. Az elv felhasználja a test természetes mozgását, amellyel az anyag folyamatos mikromasszázst gyakorolt a bőrre és a bőr alatti zsírszövetre, ezáltal élénkíti a mikrokeringést, amelyet a cellulit károsított, és elősegíti a nyirokáramlást, amelynek pangása okozza a kellemetlen narancsbőr tünetet.

A magic mikromasszázs rendszerA magic mikromasszázs rendszer

A Solidea mikromasszázs harisnyáiban a szövés iránya a nyirok utak irányába hat, amelyet egy anatómiailag helyes kompresszió is támogat. A mikromasszázs még kisebb mozgásoknál is érvényesül, és kifejezetten hatásos intenzív mozgások esetén!

Fontos tudni, hogy

  • a cellulit ma már a fiataloknál, és a nem túlsúlyos embereknél is gyakran jelentkezik, tehát nem kor és alkatfüggő
  • a krémekkel való kezelés hatása korlátozott
  • a fogyással nem tűnik el
  • a rostdús táplálkozás és a méregtelenítés segít de önmagában nem megoldás
  • a mikromasszázs hatékonyságát klinikai tapasztalatok is igazoják
  • a cellulitot nem szabad összekeverni a cellulitisszel, ami már degeneratív állapot, vagyis bőrgyógyász által kezelendő betegség, ennek kezeléséhez orvosi közreműködés szükséges
  • a keringéssel kapcsolatos súlyosabb problémákkal forduljon kezelőorvosához
Méret kereső
méret: szín:
termék:
keresés
A kosarad üres
Információk