Üdvözöljük, kedves Vendégünk!    Bejelentkezés   Regisztráció

Harisnya alapanyagok

A Meryl szál

Gyorsan száradó, légáteresztő, bőrbarát amely maximális kényelmet, nyújt mozgás közben is. Száradási ideje háromszor gyorsabb, mint a pamuté, az anyag érzete selymesen kellemes tapintású. A rugalmassága biztosítja, hogy az anyag hosszútávon megtartsa a formáját Könnyen kezelhető, gépben mosható és nem igényel vasalást.

A Meryl Skinlife szál

A legújabb fejlesztésű, kifejezetten aktív életmódot szolgáló ruházatokban alkalmazott anyag, amely teljes élettartama alatt gondoskodik a bőr egészségéről, a baktériumflóra egyensúlyáról, ezáltal megakadályozza a kellemetlen testszag kialakulását, bőrallergia és bőrbetegségek kialakulását vagy fokozódását. A Meryl-Skinlife a legfejlettebb olyan intelligens anyagkombináció, amely érzetben, szellőzésben (thermofiziológia) és hőleadásban, és biológiai hatásában is a legkedvezőbb tulajdonságokkal rendelkezik.

A Lycra szál

A Du Pont által kifejlesztett Lycra szál rendkívüli rugalmasságának köszönhetően finoman és kényelmesen alkalmazkodik minden formához, maximális mozgásszabadságot biztosít, segít megőrizni az anyag eredeti formáját hosszú távon is.

A Lycra szállal készült termékek a test minden vonalát gyönyörűen követik, könnyűvé teszik a mozgást, harmóniát teremtenek a test és az öltözet között.

A Lycra szál egy mesterséges elasztikus szál. Önmagában egyedül sehol sem alkalmazzák, hanem más szálak közé keverik, különleges nyúlékonysága miatt, és mivel alakját nagyon könnyen visszanyeri. A Lycra szál kényelmet, sportosan tartott alakot, tartósságot biztosít és szabadságot ad a mozgásban. Ez a szál különleges tulajdonságainak köszönhető, amely hétszeresére is nyújtható, mielőtt visszaugrana eredeti pozíciójába.

A SHEER szövés

Puha, áttetsző, szellős, kényelmes harisnyaszövés. A SOLIDEA leggyakrabban használt harisnyaszövése.

Az OPAQUE szövés

Nem átlátszó, matt felületű elegáns kivitelű szövés, amely a Meryl szálnak köszönhetően sűrűbb ezért különösen a hűvösebb időkben kedvelt és igen kényelmes viselet.

A MIKRONECC szövés

Változó sűrűségű szövés, amely megerősíti a harisnya tartását és tartósságát, emellett egy elegáns, dekoratív megjelenést biztosít.

Méret kereső
méret: szín:
termék:
keresés
A kosarad üres
Információk