Üdvözöljük, kedves Vendégünk!    Bejelentkezés   Regisztráció

Narancsbőrre mikromasszázs

CELLULIT? - A Solidea válasza: mikromasszázs hatás

Biztos sokat olvastál már a cellulitról, s talán magadra ismersz, amikor felsorolják a genetikai okok mellett azokat az életmódot jelentő tényeket, amik szinte mindnyájunkra jellemzőek. Röviden arról van szó, hogy a tartós ülés vagy állás, a kevés mozgás és megváltozott táplálkozási szokásaink következtében már igen fiatalkorban megjelennek a narancsbőrtünetek, amelyek az elégtelen mikrokeringésnek és a szervezetben felhalmozott méreg anyagoknak „köszönhetőek”.

A narancsbőr ellen általában komplex programmal kell felvenni a harcot: egészségesebb táplálkozással, méregtelenítéssel, lehetőség szerint mozgással, és olyan mikromasszázzsal, ami a nyirokkeringésünket élénkíti. – No ezt tudja a Solidea szabadalmaztatott Silver Wave termékcsaládja, aminek eredményességét már több ezer magyar vásárló is igazolhatja.

De mi is az a mikromasszázs?

Ha megnézed a Silver Wave nadrágok belsejét, akkor láthatod, hogy az anyagból kiemelkedő hullámformájú szövésvonalak borítják, amik benyomódást okoznak a bőrben –természetesen nem kellemetlenül – olyan mértékben, hogy a mozgásnak köszönhetően folyamatosan masszírozzák a bőr alatti szöveteket. Az első eredmény a selymes és élénk tónusú bőr, a seprűvénák csökkenése majd – a használat intenzitásától függő idő után – a cellulit tüneteinek csökkenése, eltűnése.

Méret kereső
méret: szín:
termék:
keresés
A kosarad üres
Ajánlott oldalak
Információk