Üdvözöljük, kedves Vendégünk!    Bejelentkezés   Regisztráció

Adatvédelmi és regisztrációs nyilatkozat2012-08-15

A Női Egészség Centrum Kft. a működése során tudomására jutó személyes adatok kezelését az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban Adatvédelmi Törvény) rendelkezéseivel összhangban végzi. A Női Egészség Centrum Kft. az Adatvédelmi Törvény 20 § 4. bekezdése alapján a következőkről tájékoztatja regisztrált vásárlóit.

Az adatgyűjtés ténye

A webáruházba történő regisztráció során az ott megadott személyes adatokat a Női Egészség Centrum Kft. adatbázisában biztonságos körülmények között tárolja.

Az érintettek köre

Az adatgyűjtés minden olyan felhasználói adatra kiterjed, ami a webáruházba történő regisztráció és vásárlás során keletkezik. A Női Egészség Centrum Kft. adatokat csak a regisztrált felhasználókról gyűjt és tárol.

Az adatgyűjtés célja

A Női Egészség Centrum Kft. a felhasználók adatokat azzal a céllal gyűjti és tárolja, hogy a webáruházba leadott megrendeléseket során a felek között létrejött szerződéseket teljesíteni tudja, továbbá megfelelően részletes tájékoztatást adhasson a felhasználónak. A felhasználók egyes személyes adatainak (név, cím, telefonszám, e-mail cím) ismerete nélkülözhetetlen a megrendelések felvételéhez, pontos és gördülékeny teljesítéséhez valamint a megfelelő tájékoztatás nyújtásához. A Női Egészség Centrum Kft. bizonyos adatokból (nem, régió, látogatott oldalak, kedvelt termékek) statisztikai céllal elemzéseket készít.

Az adatkezelés időtartama

A Női Egészség Centrum Kft. a tudomására jutott adatokat egészen addig tárolja, míg azok törlését a felhasználó nem kéri.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye

A felhasználók személyes adatainak kezelésére és tárolására kizárólag a Női Egészség Centrum Kft. jogosult. A rendelkezésére álló adatokat harmadik személy részére nem adja át. Kivételt képez a szerződés teljesítése során a Női Egészség Centrum Kft. alvállalkozójaként közreműködő személy számára történő szükségszerű adatátadás. A felhasználók személyes adatainak védelmét szolgálja azonban, hogy a közreműködő alvállalkozó semmilyen körülmények között nem jogosult a tudomására jutott személyes adatok felhasználására, tárolására vagy továbbadására.

A tájékoztatás lehetséges módjai

Attól függően, hogy vásárlóink mely elérhetőségeiket adták meg, a Női Egészség Centrum Kft. vásárlóit telefonon, e-mail vagy SMS küldésével tájékoztatja rendeléseikkel kapcsolatban. A Női Egészség Centrum Kft. ingyenes hírlevelek útján is tájékoztatja regisztrált felhasználókat kedvezményes ajánlatairól és új termékeiről, amennyiben az ügyfél a regisztráció menüpont alatt igényli ezt a szolgáltatást.

A felhasználók jogai

A felhasználók bármikor dönthetnek úgy, hogy a jövőben nem szeretnék megkapni a Női Egészség Centrum Kft. hírleveleit. Ebben az esetben a Saját profil menüpont alatt időbeli korlátozás nélkül lemondhatják a hírlevél szolgáltatást. Adataik megváltozása esetén vásárlóink bármikor módosíthatják a rendszerünkben nyilvántartott adataikat a Saját profil menüpont alatt. Vásárlóink elektronikus üzenetben bármikor kérhetik adataik törlését a Női Egészség Centrum Kft. nyilvántartásából. Az adatok törlését követően megszűnik a kapcsolat a Női Egészség Centrum Kft. és a felhasználó között.

A felhasználó bármikor kérheti, hogy a Női Egészség Centrum Kft. nyilatkozzon arról, hogy róla hol, milyen formában és milyen adatokat tárol.

Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak és jogorvoslati lehetőségeik

Ha a felhasználó a Női Egészség Centrum Kft. adatgyűjtési és kezelési módjáról úgy vélekedik, hogy az sérti az Adatvédelmi Törvényben leírtakat, akkor a 2011. évi CXII. törvény 21 § és 22 § szerint jogorvoslattal élhet.

Információ tartalom

A Női Egészség Centrum Kft. egy internetes áruház, a honlapon található információk a gyártók, a forgalmazók, a szállítók valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi - ezek tartalmáért, hitelességéért webáruházunk a felelősséget nem vállalja. A Női Egészség Centrum Kft. nem foglalkozik gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

A weboldalon található képek csak illusztrációk.

A regisztrációval a felhasználó elfoglalja a Női Egészség Centrum Kft. Adatvédelmi és regisztrációs nyilatkozatát.

Méret kereső
méret: szín:
termék:
keresés
A kosarad üres
Információk